Een nieuwe tuin, een renovatie of een tuinrestoratie

Wilt u uw bestaande tuin grondig onder handen laten nemen? Of heeft u een nieuwbouwproject waarbij u van scratch start? Of droomt u er eerder van uw historisch waardevolle tuin terug in zijn volle glorie te laten herstellen? Ons team brengt elk project met puur vakmanschap tot een goed einde.

Tuinaanleg

In het tuinontwerp opteren we vaak voor een gefaseerde aanpak.

Door de aanleg van uw nieuwe tuin op te delen in verschillende fases geven we uw planten de beste kansen om te floreren in uw tuin. Als uw timing het toelaat, gaan we als volgt te werk:

  • We voorzien voldoende tijd om de verharding optimaal uit te voeren
  • Nadien voeren we het grondwerk volgens de regels van de kunst uit
  • Daarna starten we met de beplanting.
  • Pas op het einde zaaien we het gazon in.

Centraal in onze aanpak staat onze liefde voor onze planten. We willen graag dat uw tuin straalt.  Daarom voorzien we bijvoorbeeld standaard een bewateringssysteem onder uw planten zodat die altijd goed geïrrigeerd blijven.

Boomverzorging:

Soms is het nodig om waardevolle, grote bomen bij te snoeien, enerzijds voor de gezondheid van de boom, anderzijds omdat de boom te groot kan worden voor de plaats waar hij geplant is.

Ook hiervoor hebben wij de mensen in huis met de gepaste scholing, ervaring en het juiste materiaal zodat alles op een veilige manier kan gebeuren. Zelfs moeilijk bereikbare, grote bomen vellen we op een veilige manier, d.m.v. demontage. We verwijderen uitgewaaide bomen en herstellen storm- of winterschade. Wij maken ook offertes voor de verzekering.

Winterdienst:

Wilt u gevaarlijke situaties door gladde opritten of parkings in de winter vermijden? Dankzij onze tractor met sneeuwschuif en zoutstrooier kunnen wij uw verhardingen ijs-en sneeuwvrij maken. Zowel voor particulieren, kleine winkels als grote productievestigingen kunnen wij een contract opstellen zodat u zich hierover de hele winter geen zorgen hoeft te maken.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek